Blog van Stacey

We stelden 3 vragen aan Stacey, communicatiemedewerker 

Als recent afgestudeerde communicatiemedewerker ben ik erg blij dat ik mijn eerste echte baan bij Woningbedrijf Velsen heb gevonden. Ik raakte geïnteresseerd door mijn studie en mijn affiniteit met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoe kwam je bij Woningbedrijf Velsen terecht?

Nadat ik mijn studie had afgerond, heb ik verschillende vacatures in de communicatiebranche bekeken. Ik kwam de vacature van communicatiemedewerker bij Woningbedrijf Velsen tegen en het sprak me direct aan vanwege hun maatschappelijke doelstellingen en sterke betrokkenheid bij de gemeenschap waarin zij werken.

Wat is typisch aan Woningbedrijf Velsen?
Wat ik bijzonder vind aan Woningbedrijf Velsen, is dat het bedrijf voelt als een familie. Als nieuwe medewerker werd ik hartelijk ontvangen en merkte ik al snel dat er een sterke sfeer van verbondenheid heerst. Het is fantastisch om te zien hoe gemotiveerd en toegewijd mijn collega’s zijn en hoe nauw we samenwerken om de doelstellingen van de organisatie te behalen.

De kernwaarden van Woningbedrijf Velsen, namelijk verbindend, dienstbaar en inclusief, zijn diep verankerd in onze cultuur en zijn van groot belang voor onze dagelijkse werkzaamheden. Ik ben er trots op dat we ons als organisatie inzetten om betaalbare huisvesting te bieden, in samenwerking met de lokale gemeenschap en met respect voor de diversiteit van onze huurders en medewerkers. Door deze waarden te omarmen, dragen we bij aan een inclusieve en verbonden samenleving en daar help ik graag bij!

Wat maakt jouw werk leuk?
Als communicatiemedewerker vind ik het leuk om de kernwaarden te vertalen naar onze doelgroepen. Het is mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze boodschappen en activiteiten aansluiten bij deze kernwaarden. Ik vind het ook fijn dat ik kan bijdragen aan de maatschappelijke doelstellingen van de organisatie en dat ik me kan inzetten voor een betere samenleving. Het werk is erg afwisselend en uitdagend, omdat ik me bezighoud met verschillende taken zoals het schrijven van teksten, het organiseren van evenementen, het onderhouden van de website en social media kanalen.